Sylvie Meis klaagt over Nederland: Hierom zegt ze kritiek te krijgen!

WhatsApp Image 2024 06 24 at 154621jpg

Deze week kreeg Sylvie Meis opnieuw kritiek vanwege haar zelfverzekerde reactie tijdens een interview over haar inkomen.

Naar verluidt glimlachte Sylvie zelfingenomen toen haar werd gevraagd of ze ‘meer of minder dan een ton verdiende’. Haar reactie op de kritiek was vastberaden:

Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt.’

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Tijdens een verschijning in Vandaag Inside kreeg Sylvie harde kritiek te verduren, wat haar deed wijzen op de cultuur van Nederlandse praatprogramma’s:

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn waarin echt maar één doel is en dat is alleen maar zeiken, zeiken, zeiken, zeiken, zeiken. En daar kijken mensen dus echt heel graag naar en dat is ook nog het erge ervan.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Over de televisiecultuur uitte Sylvie haar teleurstelling: “Het wordt in stand gehouden omdat televisiebazen weten dat het scoort. Hoe triest is dat eigenlijk?”

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Toen haar werd gevraagd waarom ze zo’n controversiële figuur is in Nederland, legde Sylvie uit: “Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk.”

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

”Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Sylvie benadrukte dat ze in Duitsland een meer positieve ervaring heeft als bekendheid, zonder de intense kritiek van Nederlandse media.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Daardoor is ze zich ervan bewust dat in Duitsland carrières beïnvloed kunnen worden, vooral door invloedrijke media zoals Bild.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Vanwege het omstreden interview staat Sylvie weer volop in de schijnwerpers van de media.

1. Ze zegt zelf dat ze het allemaal….
2. Sylvie raakt steeds minder geïnteresseerd in ons land en de Nederlanders
3. Sylvie somt even alle geweldige kanten van zichzelf op…
4. Na deze opmerkelijke podcast volgde een golf van kritiek…
5. Miss Meis is zeer te spreken over zichzelf…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven