Superfan Iris heeft 2 tatoeages van Nick en Simon en baalt als een stekker!😲😱

Het hoge nieuws is er eindelijk uit, Nick Schilder en Simon Keizer gaan stoppen als muzikaal duo. Volgend jaar gaan de mannen hun eigen weg in.

Het naderende afscheid is voor sommige mensen een keiharde klap in het gezicht. Iris Hirdes is superfan en de break-up doet haar dan ook zeer.

”Ja, echt ruk”, aldus Iris die naar eigen zeggen overvallen werd door het nieuws dat haar helden stoppen als muzikaal duo.

”Ik ben fan vanaf ik 7 jaar oud ben. Ik ben nu 21. Ik heb steeds gehoopt dat het niet waar zou zijn. Ik had het een stuk fijner gevonden als ze het eerder hadden aangekondigd.”

Iris kan enigszins wel opgelucht ademhalen want ze heeft kaartjes kunnen bemachtigen voor het afscheidsconcert dat plaats gaat vinden op 10 april.

“Ik ben vanochtend meteen met mijn moeder achter de computer gaan zitten. Het is gelukt ik sta in de golden circle.”

Het is wel duidelijk dat Iris fan is vanaf het eerste uur. “Ik ga het komende half jaar nog drie keer naar hun theatershow. Ik ben inmiddels al vijf keer geweest.”

Voor iris zijn de heren niet zomaar twee mensen. Nick en Simon slepen haar namelijk door moeilijke tijden heen.

“Ik heb paniekaanvallen. Als ik naar de concerten ga of in hun bijzijn ben, heb ik dat niet. Mijn favoriete nummer is ‘Kijk omhoog’.

Het is een hele goede reminder voor alle mindere dagen dat het allemaal wel weer goed komt.” Deze fan zal Nick en Simon dan ook nooit meer vergeten.

Dat niet meer vergeten komt onder meer door de twee tatoeages die Iris op haar lichaam heeft laten zetten.

Een van de tattoos is: Zing je eigen lied het is de mooiste melodie. Ook heeft ze de melodie in noten van de zin: ‘deze wolk drijft snel voorbij’.

Scroll naar boven