Bizarre onthulling: Deze man heeft het flink aan de stok gehad met Willem-Alexander (video)😲😱

Bij Vandaag Inside is regelmatig advocaat Job Knoester te gast. In de uitzending deed hij een opmerkelijke onthulling.

Job liet namelijk aan tafel bij Johan Derksen en Rene van der Gijp weten dat hij het ooit flink aan de stok heeft gehad met onze koning Willem-Alexander.

De advocaat liet weten dat hij in zijn jongere jaren op dezelfde school zat als Willem-Alexander. Hij had ooit een keer één van de vrienden van Willem beledigd en dat was geen slimme zet.

Volgens Job was de koning zo boos dat hij naar hem toeliep en hem bij zijn oren greep waarna hij hem vervolgens de trap afsleurde.

Inmiddels is Job ook wat jaartjes ouder en dus greep hij gelijk zijn kans om op de televisie maar even alsnog zijn excuses aan te bieden voor zijn vroegere daden.

Al een geruime tijd gaat er ook het verhaal door de gangen dat het niet helemaal lekker botert tussen Willem-Alexander en Constantijn.

De scheiding tussen het koninklijk gezin wordt nu helemaal duidelijk aangezien prinses Amalia op Prinsjesdag niet bij haar oom Constantijn en tante Laurentien gaat zitten.

Alle spotlights zullen op Prinsjesdag weer op het koninklijk paar maar ook op kroonprinses Amalia gericht zijn.

In de afgelopen periode zijn de oude prinsessentronen gerestaureerd en uiteraard is één ervan bestemd voor onze kroonprinses Amalia.

Weekblad Weekend komt met het bericht dat Amalia niet, zoals gebruikelijk toen Beatrix koningin was, met de andere leden van het Koninklijk Huis naast het podium zitten.

Koningin Beatrix zat na het verlies van prins Claus alleen op het podium. Willem-Alexander, Máxima, Constantijn, Laurentien, Pieter en Margriet zaten in de zaal.

Het zou niet meer dan logisch zijn dat kroonprinses Amalia bij Constantijn en Laurentien gaat zitten. Amalia krijgt nu dus een plekje op het podium.

Volgens het weekblad maakt deze keuze de scheiding tussen het koninklijk gezin en Constantijn en Laurentien pijnlijk duidelijk.

Naar verluidt zouden de oom en tante van prinses Amalia meer werkzaamheden willen uitvoeren voor het koningshuis, maar zou dit worden tegen gehouden door het koninklijk paar.

Scroll naar boven