Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

schejpg

De bekende Singaporese influencer Cheng Wing Yee, beter bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft onlangs een opmerkelijke zet gedaan om geld te verdienen. Ze heeft haar eigen winden online te koop aangeboden.

Opvallend genoeg zijn de potjes met haar gas al uitverkocht in haar online winkel.

In een tijd waarin velen extra geld proberen te verdienen vanwege de stijgende kosten van levensonderhoud, heeft Cheng een zeer onconventioneel pad gekozen.

Eerder trok ze al de aandacht door een nepaanval met eieren op zichzelf uit te voeren om meer volgers aan te trekken.

De influencer, die dit jaar in opspraak raakte door haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan kreeg, lijkt nu een nog controversiëler pad te bewandelen door haar winden te verkopen.

Zij beweert dat de potten ’tot 30 dagen houdbaar zijn’ nadat ze zijn geopend. Deze winderige potjes kosten maar liefst £237 per stuk en tot verbazing van velen zijn ze al uitverkocht.

Op haar online winkel adverteert ze: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Potentiële kopers worden gewaarschuwd dat het enige tijd kan duren om een geurpotje te maken, en dat de verwerkingstijd zonder voorafgaande kennisgeving kan veranderen.

Maar het schetenpotje van £237 is niet het enige opmerkelijke item in Chengs bizarre online winkel.

Voor dezelfde prijs kunnen fans ook gedragen lingerie van de influencer kopen, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.

Er lijkt voor elk wat wils te zijn, zij het in een zeer ongebruikelijke vorm. Het fenomeen van het verkopen van winden is niet nieuw in de wereld van influencers.

In 2022 lanceerde Twitch-streamer Amouranth een bedrijf genaamd Cutie-Pa-TOOT-ies, waarbij ze haar eigen ‘geurpotjes’ verkocht voor een aanzienlijke £791 per stuk.

Stephanie Matto, een ster van 90 Day Fiancé en maker van volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven