Moeder heeft spijt van haar vier kinderen: ‘Vreet zoveel energie, had ze liever niet gehad’

Een grote groep mensen koestert een kinderwens en is dan ook extatisch bij de gedachte ouders te worden van een kind.

Moeder niet blij met haar kinderen: ‘ik heb geen behoefte om ze dagelijks te spreken’

De moeder die in dit verhaal centraal staat, verkiest om anoniem te blijven: ‘Mijn vriendinnen wijzen me regelmatig op het belang van voorzichtigheid in mijn uitspraken, omdat mijn kinderen erg bedroefd zouden zijn als ze zouden horen wat ik zeg.’

Boze moeder laat oma niet meer alleen met haar kleinkinderen: ‘al een paar keer betrapt’

Pauline, 49 jaar oud, is moeder vanPauline heeft vier kinderen in de leeftijd van 15, 18, 20 en 21 jaar. Ze is niet blij met het moederschap. Ze heeft in een interview met Linda.nl aangegeven: “Ik zou ze liever niet gehad hebben.”Desondanks vertelt ze ook: “Ik hou van mijn kinderen, laat dat duidelijk zijn. Ik heb ze nooit aan hun lot overgelaten, en heb ze met liefde grootgebracht.”Ze voegt eraan toe: “Maar eerlijk? Ik zou het absoluut niet nog een keer doen. Ik heb spijt van het moederschap en had liever.”

“Ik heb geen kinderen gehad,” zegt Pauline.

Drama in Eindhoven: Hooligans compleet losgegaan op voetballende kinderen!

Pauline zegt dat haar omgeving een grote rol heeft gespeeld in haar beslissing om geen kinderen te krijgen. “Ik zag het ouderschap bijna als iets waar je als volwassene niet onderuit komt, een fase die je vanzelf zou treffen. Binnen mijn vriendengroep ging het ook snel. De een na de ander raakte in verwachting.”

Moeder Pauline had haar vier kinderen liever niet gehad: ‘Al die herrie en rommel’
Boze moeder laat oma niet meer alleen met haar kleinkinderen: ‘al een paar keer betrapt’

Manlief had ook een kinderwens en besloot samen met haar ervoor te gaan, terwijl ze zelf die droom niet had. Ze merkte echter dat haar schoonmoeder steeds vaker hintte naar kleinkinderen.

Bram gaat van bil met zijn schoonmoeder: ‘Ik ben bang dat het ooit gaat uitkomen’

Het moederschap vond ze leuk in het begin, ondanks dat ze jong was en nooit van anderen had gehoord dat moeder zijn tegenvalt. Echter, haar mening veranderde toen de ‘duplofase’ aanbrak. Ze realiseerde dat moederschap een uitdaging is.

Moeder verbiedt grootouders baby te verschonen: ‘Je moet grenzen stellen’

“Al die herrie de hele tijd en die voortdurende rommel. Ik was ook geen moedergans die meteen opsprong als er wat aan de hand was. Ook heb ik nooit in brabbeltaal met mijn kinderen gecommuniceerd.”

Belg (35) heeft al drie jaar affaire met stiefdochtertje: Goedkeuring van moeder!

Het koppel ging na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar. Alle kinderen wonen bij hun vader, op haar dochter van 15 na, zij woont bij Pauline.

“`html

Belg (35) heeft al drie jaar affaire met stiefdochtertje: Goedkeuring van moeder!

Er zijn momenten waarop ik wekenlang geen contact met hen heb. Ons gebrek aan communicatie leidt niet tot ruzie, maar ik voel geen drang om dagelijks met hen te praten.

Moeder Romy is bang voor haar 13-jarige zoon: ‘Twee extra sloten op mijn slaapkamerdeur’

We hebben eerder een vriendschappelijke band. Het put me helemaal uit wanneer we elkaar eens in de zoveel tijd zien, ik ben na twee uur compleet uitgeput. Het kost me enorm veel energie.

“`

Moeder Pauline had haar vier kinderen liever niet gehad: ‘Al die herrie en rommel’

“Altijd al zo geweest. Prima als de kinderen op kamp gingen of een week met iemand mee op vakantie,”

Boze moeder laat oma niet meer alleen met haar kleinkinderen: ‘al een paar keer betrapt’

Geen behoefte om ze daarna weer terug te zien. Bij thuiskomst waren ze zo hyper dat ik na 10 minuten wilde dat ze weer weg zouden gaan.”

Moeder niet blij met haar kinderen: ‘ik heb geen behoefte om ze dagelijks te spreken’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven