De speeltjes shop van Nico Kremers blijft gesloten: Gemeente geeft toelichting!🤔🤨

Nicol Kremers wil graag haar eigen imperium opbouwen en dus leek het haar een goed idee om een winkel te openen waar men terecht kan voor 18+ artikelen.

Tot op de dag van vandaag ligt het pand er verlaten bij, de deuren zijn dicht en er zijn enkel wat dozen en paspoppen te zien in het gebouw.

In 2020 werd het pand gekocht en deze staat op naam van Oosstappen Groep, kortom op de naam van Peter Gillis.

Het was de bedoeling dat Nicol een s&kshop zou beginnen en ze zag het dan ook helemaal voor zich. ,,Met een hoop goud, diamantjes en kroonluchters”, zei Nicol eerder in Massa is Kassa.

De webshop is al online echter blijft het ontzettend stil bij het pand. Het blijkt nu dat Peter en Nicol geen vergunning hebben aangevraagd. Dit laat gemeente Valkenswaard weten aan Omroep Brabant.

,,Er ligt op dat adres een bestemmingsplan detailhandel. Maar als er nieuwe activiteiten opgestart gaan worden, moet er een nieuwe vergunning worden aangevraagd.”, aldus een woordvoerder.

Waarom het koppel nog geen vergunning heeft aangevraagd bij de gemeente is een raadsel. Wellicht komt hier later meer duidelijkheid over.

Wel is duidelijk geworden dat er iets gaande is, althans als we de geruchten mogen geloven. Nicol zou Peter hebben bedrogen en hij zou Nicol hebben m!shandeld.

Peter en Nicol ontkennen in alle toonaarde. Mocht er een punt achter de relatie worden gezet dan staat Nicol met haar koffertje op straat.

,,Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat, onder andere het appartement van haar moeder in Spanje”, vertelde Rob Goossens al eerder in RTL Boulevard.

Mocht er een einde komen aan hun relatie dan kan Nicol haar grote droom, een eigen winkel dus ook wel op haar buik schrijven. Alles maar dan ook alles staat op naam van Peter.

Scroll naar boven