Vrouw smoorverliefd op 46 jaar oudere man: ‘Fascinerend voor iemand van zijn leeftijd’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 164306jpg

In de YouTube-serie “Love don’t judge” krijgen opmerkelijke relaties aandacht, zoals die van Fabienne en Denis, een stel met een verschil in leeftijd van maar liefst 46 jaar.

Dergelijke relaties roepen vaak vragen op, vooral als een 71-jarige man een relatie heeft met een vrouw van 25. Men vraagt zich af of de intenties van beide partijen oprecht zijn.

Waarom zou een jonge vrouw kiezen voor een man die al met pensioen is en misschien nog maar twintig jaar te leven heeft?

De redenen kunnen divers zijn: financiële overwegingen kunnen een rol spelen, maar het kan ook gewoon echte liefde zijn.

De 25-jarige Fabienne beweert dat ze echt verliefd is op Denis. Zij ontmoetten elkaar op een liefdadigheidsevenement, waar Fabienne de hoofdspreker was om geld in te zamelen voor arme kinderen in Congo.

“Aan het einde van de avond gaf Denis zijn nummer, zodat we elkaar ergens anders konden ontmoeten,” onthult Fabienne.

Ondanks haar initiële aarzelingen besloot ze toch zijn nummer te accepteren. Fabienne vindt Denis uniek, vooral vanwege zijn manier van converseren.

“Echt intrigerend voor iemand van zijn leeftijd,” zegt ze. Hoewel hij 71 jaar is, voelt ze zich alsof ze met iemand van haar eigen leeftijd is.

“Hij is zo ontzettend charmant!” Denis is op zijn beurt erg onder de indruk van Fabiennes vormen. “Ik vind haar prachtig,” zegt hij.

Het stel, dat samen video’s maakt op TikTok, krijgt online veel kritiek omdat Denis zeer vermogend is, waarbij sommigen suggereren dat hij een soort suikeroom is.

Fabienne verwerpt deze claim: “Ik verdien mijn geld als presentator en content creator.

“Ik betaal al mijn aankopen zelf met mijn eigen geld.”

Denis bevestigt dit door te zeggen: “Af en toe geef ik haar natuurlijk wel cadeautjes.” Het stel heeft geen plannen om kinderen te krijgen. Fabienne heeft nooit het verlangen gehad om moeder te worden en wil zich focussen op haar carrière.

“Ik hecht geen waarde aan familiebanden,” verklaart ze. Denis heeft al twee volwassen kinderen en is niet van plan om op zijn leeftijd nog vader te worden van een derde kind.

In het begin waren de vrienden van Fabienne sceptisch over haar relatie met Denis, maar nu geloven ze in hun liefde.

Fabienne maakt zich niet te veel zorgen over de toekomst gezien de leeftijd van Denis. “We zullen zien waar het ons brengt,” besluit ze.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven