Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

lie 1jpg

Leeftijdsverschillen tussen geliefden zijn tegenwoordig geen verrassing meer. Oudere mannen die jonge schoonheden verkiezen zijn gangbaar, maar er zijn ook situaties die het tegenovergestelde laten zien.


Ze is perfect voor mij‘, zo zegt de 27-jarige Devon Aubrey over zijn relatie met de 74-jarige Kathy Jenkins, met wie hij zelfs van plan is te trouwen.


Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devon bij Walmart op de laagste positie werkt.


De twee ontmoetten elkaar online en na 4 maanden van correspondentie vond de allereerste ontmoeting plaats.


Tijdens die ontmoeting vond Devon direct dat Kathy er nog beter uitzag dan op de foto.


Toen Devon aanvankelijk niet over zijn lengte sprak, vreesde hij dat hij Jenkins niet zou imponeren. Maar haar eerste opmerking was: “Ik dacht dat je langer was”. Er ontstond echter meteen een wederzijdse sympathie.


Katie en Devon besloten ondanks het leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen zonder zich te schamen, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.


Devons moeder dacht aanvankelijk dat hij een grapje maakte toen hij over het leeftijdsverschil sprak.


Ondanks dat de meeste kinderen van Jenkins positief waren over hun moeder en haar nieuwe liefde, was één dochter tegen de relatie vanwege Devons veganistische levensstijl.


“We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”, vertelt Devon.


Hoewel vaak gedacht wordt dat Katie welvarend is vanwege haar jonge minnaar, is ze financieel verre van rijk.


“Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”, zegt de 74-jarige Kathy openhartig.


Het stel gelooft dat wanneer je van iemand houdt die ouder is, je het risico moet durven nemen en moet doen waar je gelukkig van wordt.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven