Annemarie Keizer staat in Volendam niet heel positief in het daglicht: ‘Sloom en Dom’😲😱

Er is zoveel juice uitgelekt over de Volendamse zanger Simon Keizer, dat velen denken dat zijn huwelijk met Annemarie op knappen staat.

Volgens de vele geruchten zou de zanger zijn vrouw al jarenlang bedriegen met andere dames. Meerdere minnaressen zijn inmiddels al uit de school geklapt.

Jan Roos en Dennis Schouten hebben verschillende bronnen in Volendam gesproken en die zeggen allemaal dat Annemarie de zanger echt niet gaat verlaten.

In Volendam kent iedereen elkaar en de vrouw van Simon staat dan ook bekent als een slome en domme vrouw.

De kans is toch ook wel aanwezig dat Annemarie naïef is, want het zou zomaar eens kunnen zijn dat ze al die geruchten die over haar man door de wandelgangen gaat niet gelooft.

Ons kent ons in Volendam en dus zouden ze daar al langer weten hoe Simon keizer in elkaar steekt. Ze staan daar dan ook niet raar te kijken van de geruchten.

Volgens de verhalen zou de zanger heel wat dames hebben meegenomen naar het kantoor van hem en Nick Schilder. Simon zou daar namelijk een mancave hebben.

Ook is inmiddels bekend dat Nick en Simon stoppen als muzikaal duo en dit zou volgens de verhalen te maken hebben met het vreemdgaan van Simon.

De heren zelf zeggen dat er niets gaande is tussen hun, echter zijn er maar weinig mensen die dat geloven.

Bij Eva Jinek was het goed zichtbaar dat de mannen elkaar niet aankeken en ook achter de schermen zouden ze niet met elkaar praten.

Scroll naar boven