Wolter kroes neemt het op voor Luca Borsato die door het slijk wordt gehaald!🙏🙏

Wederom een moeilijke en vervelende periode voor de familie Borsato. De zoon van Marco en Leontine ligt namelijk behoorlijk onder vuur.

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat Luca en Daisy een punt achter hun relatie hadden gezet. Dit had onder andere te maken met het gedrag van Luca.

De oudste zoon van Marco en Leontine had regelmatig contact met andere vrouwen en het moge duidelijk zijn dat dat niet goed is voor je relatie.

Collega zanger Wolter Kroes zag het met afgrijzen aan. ‘We zijn allemaal jong geweest. Ik ben blij dat er in mijn jonge jaren nog geen social media waren…’

Het is toch verschrikkelijk hoe Luca Borsato wordt behandeld! En dat alleen omdat hij de zoon van Marco is. Ik heb er geen andere verklaring voor.’

Dat de 23 jarige Luca Borsato nu zo hard wordt aangepakt vindt Wolter Kroes verschrikkelijk, het gaat hem dan ook aan het hart.

Nadat Daisy bekend had gemaakt dat zij en Luca geen koppel meer waren kwam ook Luca vrij snel met een openhartig statement.

Luca gaf nu reactie op de breuk: ‘Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwartmaken van mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen’, vertelt hij openhartig.

‘Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.’ Hij wil een beter mens worden en geeft aan hulp te gaan zoeken.

‘Deze beslissing is niet makkelijk voor ons beiden. We houden zielsveel van elkaar. Maar voor nu gaan we als vrienden verder.

Daisy is een wereldvrouw, en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen.’

Scroll naar boven