Einde oefening voor Nick en Simon: Dit is de reden waarom ze stoppen als duo! 😲😱

Onlangs kwamen er verhalen naar buiten over Simon Keizer. Volgens diverse juicekanalen houdt hij er een dubbelleven op na.

Weekblad Privé pakt nu groots uit met het gerucht dat Nick & Simon gaan stoppen. Het bericht staat zelfs op de cover van het weekblad.

De laatste tijd ligt Simon Keizer behoorlijk onder vuur. In juni beschuldigde juicekanaal Juice Channel hem voor het eerst van wangedrag.

Het geruchtenplatform kwam vorige week met het bericht dat hij al jaren vreemd gaat en dames ontvangt in zijn mancave in zijn kantoor.

Het kan niet anders dan dat de zanger op de hoogte is van deze geruchten, dit daar hij op Instagram overspoeld wordt met negatieve reacties.

“Zelfs jij gaat dus vreemd bah 🤮🤮🤮”, zegt de een. En de ander: “Is het waar wat Yvonne Kolderweijer zeg, dat jij op jou kantoor een Mancave hebt en daar stiekem allerlei vrouwen uitnodigt!? Bah viezerik!”

En nu pakt Privé ook nog eens groots uit met het gerucht dat Nick & Simon na achttien jaar uit elkaar gaan. “Volendam fluistert over EINDE Nick & Simon.”

Het is onbekend wie er informatie heeft doorgespeeld aan het weekblad. Heel toevallig staat er deze week ook een groot interview in het blad met collega zanger Jan Dulles.

Naar verluidt zou Dulles op kosten van het weekblad naar het Griekse Zakynthos gevlogen. In het blad staan namelijk talloze exclusieve vakantiekiekjes.

Het is onduidelijk of de Volendamse Jan Dulles zijn mond voorbij heeft gepraat, maar een paar pagina’s verder meldt Privé:

“Al een paar jaar leek de chemie tussen de zangers te verminderen en de pandemie gaf misschien de genadeklap. In Volendam weet men het inmiddels zeker: binnenkort gaan Nick & Simon officieel uit elkaar.”

RTL Boulevard nam contact op met het management van Nick & Simon en zij laten weten dat er inderdaad sprake is van soloplannen.

“Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland.”

De mannen zelf willen op dit ogenblik niet reageren. het management laat weten dat de mannen op ‘een welverdiende vakantie’ zijn.

De fans van het duo zullen nog even moeten wachten. Nick en Simon zullen op 29 augustus in de talkshow van Eva Jinek reageren op de geruchten over hun toekomst.

Scroll naar boven