Sigrid Kaag vertrekt: Huur haar mooie huis voor dit grote bedrag per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Sigrid Kaag heeft besloten naar het buitenland te vertrekken vanwege haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Om deze reden heeft ze haar woning in Den Haag te huur aangeboden. Aanvankelijk stond de huurprijs op bijna 6000 euro per maand, maar voor dit bedrag vond de politica geen huurder, zo meldt de website BekendeBuren.

Na het verlagen van de huurprijs met 350 euro, staat deze nu op 5500 euro per maand. Deze verlaging is gedaan door de voormalig D66-leider en minister van Financiën.

De toekomstige huurder wordt ook gevraagd een eenmalige waarborgsom van 5850 euro te betalen, overeenkomstig met de oorspronkelijke huurprijs.

In 2021

De woning, gekocht door Kaag voor ongeveer 1,4 miljoen euro, heeft een oppervlakte van maar liefst 325 vierkante meter en wordt gestoffeerd aangeboden.

Met in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers verdeeld over vier woonlagen en een kelder, biedt de woning veel ruimte. De tuin heeft ook een aanzienlijke oppervlakte van 101 vierkante meter.

Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen is de woning met name geschikt voor bijvoorbeeld ambassademedewerkers en is direct beschikbaar.

Kijk voor foto’s en meer informatie op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. Er is nog geen huurder en dus is de huurprijs met 350 euro gezakt
2. Alleen voor hele rijke mensen…
3. Voor dat huurbedrag krijg je wel 11 kamers en een grote tuin.
4. Vanaf vandaag is het pand beschikbaar!
5. In de hoop een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro gezakt

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven