Sieneke wederom onder vuur: ‘Ze probeert alles tegen te houden’

WhatsApp Image 2024 03 20 at 215428jpg

Tussen Sieneke en haar jeugdliefde Jan Baum is het behoorlijk onrustig. De vonk sloeg over nadat Sieneke vorige week in een interview met Privé deed alsof de scheiding soepel verliep.

Jan is echter niet van plan om dit zomaar te laten passeren en heeft nu zijn kant van het verhaal gegeven. Woedend over wat hij las in het roddelblad, verklaarde hij:

“Dan heb ik echt zoiets van: wat ben jij toch een slang. Ze weet maar al te goed hoe de situatie in elkaar steekt. Wij liggen in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken en probeert alles tegen te houden.”

Volgens Jan gedraagt Sieneke zich als een soort dictator. “Het begon met onze kinderen. Later met het huis en nu gaat het over de inboedelverdeling. Alles waar ik mee aankom is standaard ‘nee’.”

Jan legt de schuld van de scheiding bij Sieneke, die niet meer verder wilde. Ook is Jan geschokt door de manier waarop Sieneke de kinderen vertelde over de scheiding. “Zonder emotie zei ze gewoon: papa en mama gaan scheiden. Dat vond ik enorm moeilijk.”

Jan wil ervoor zorgen dat zijn kinderen niets tekortkomen en heeft voorgesteld dat ze met hun moeder in het huis kunnen blijven wonen, ook al is het huis van hem.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Sieneke zou dan een hypotheek kunnen nemen en hem uiteindelijk de helft van de waarde kunnen geven, zodat hij ook weer iets kan kopen.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Jan vindt dit een ‘heel redelijk’ voorstel, maar Sieneke lijkt alles te blokkeren. En dat is niet het enige. Jan gelooft niet dat ze ‘uit elkaar gegroeid’ zijn, zoals Sieneke beweert.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als je tegenover mij verzwijgt dat je met een andere man gaat eten en andere dingen doet… Dan ben je verkeerd bezig.” Hij beweert bewijs te hebben van overspel van Sieneke.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als er dan ook nog camerabeelden zijn waarop je mijn ex weg ziet gaan met iemand anders. Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven