Sieneke openhartig over het ontvangen kritiek: ‘Dat had helemaal verkeerd kunnen aflopen’

Onlangs heeft zangeres Sieneke openhartig gedeeld in Beau Monde dat ze niet had verwacht dat ze zoveel kritiek zou ontvangen na haar optreden op het Eurovisie Songfestival in 2010.

Sieneke vertelt, ‘Toen ik als winnaar uit de bus kwam, was ik in eerste instantie helemaal in de gloria. Waar ik niet op had gerekend, was dat er zoveel kritiek op mijn deelname zou zijn.’

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

‘Maar de’De zangeres merkte op dat de reacties van mensen niet alleen over haar muziek gingen, maar ook over haar uiterlijk, kleding en kapsel. “Ik weet nog dat ik ergens las dat ik te oubollig en te nietszeggend was. Het ging eigenlijk helemaal nergens over, als je er goed over nadenkt,” zei ze.

Het interview onthulde dat de kritiek een grote impact op haar had. “Het is nooit leuk om kritiek te krijgen, zeker niet als je nog in eenhalbewerwer bewerwer rekt,” voegde ze eraan toe.

Als je in deze fase van je leven zit, weet je zelf ook nog niet precies wat je wilt.’

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Het had helemaal verkeerd kunnen aflopen, net zoals bij Joan Franka. Ze is heel open geweest over hoe traumatisch haar ervaring op het Songfestival was.’

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Ondanks alles is ze blij dat ze heeft meegedaan aan het Songfestival. Haar deelname was namelijk het begin ‘van een carrière die ik dertien jaar later nog steeds heb’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De zangeres zegt er nog over: ‘Ik was zo enthousiast en blij dat ik deze kans kreeg dat ik niet echt stilstond bij de mening van andere mensen’.

Frans Bauer heeft geen zin in idee Sieneke: ‘Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen’

‘Ik had helemaal niet in de gaten wat voor groot evenement het Eurovisie Songfestival is en ging er dus heel nuchter mee om.’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven