Heftig bericht voor Peter Gillis: ‘Hard gewerkt om verdere schade te voorkomen’

WhatsApp Image 2023 12 11 at 185702jpg

Er is vrijdagnacht een hevige brand uitgebroken op recreatiepark Prinsemeer in Ommel, waar Peter Gillis mee te maken heeft gekregen.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

De politie onderzoekt mogelijk brandstichting, zoals gemeld door Omroep Brabant. De brandweer handelde snel, maar kon niet voorkomen dat een chalet volledig verwoest werd.

Horecamanager Samir klaagt Peter Gillis aan: Overuren zijn al jaren niet uitbetaald!

Twee andere huisjes liepen ook schade op, samen met een busje en een auto die in vlammen opgingen. Gelukkig was Peter zelf niet aanwezig toen het vuur uitbrak.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: ‘Hij laat ons gewoon aan ons lot over’

Hij werd op de hoogte gebracht door de brandweer en reageerde geschokt op het nieuws. “Ik was vijftig kilometer verderop en ben meteen naar Ommel gereden.”

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

“Ik kan alleen maar zeggen dat de brandweer hard heeft gewerkt om verdere schade te voorkomen,” vertelde hij aan Omroep Brabant.

Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

Dit is niet de eerste keer dat Gillis’ parken in het nieuws zijn. In december moesten de gasten zijn park Prinsemeer direct verlaten doordat zijn vergunning werd ingetrokken.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

De druk op vakantieparkmagnaat Peter Gillis neemt toe in deze moeilijke tijd, waar hij lijkt te worden gedwongen om zijn parken op ‘vrijwillige’ basis te verkopen.

Horecamanager Samir klaagt Peter Gillis aan: Overuren zijn al jaren niet uitbetaald!

Recente berichten melden dat de ster van “Massa is Kassa” al zijn parken in één keer zou verkopen, maar de realiteit blijkt anders te zijn.

Peter Gillis over boze bewoners van zijn vakantiepark: 'dan vertel ik het niet'
Gillis wil namelijk nog steeds eigenaar van de grond blijven, maar de parken zelf verhuren. Dit betekent dat huurders vrij zijn om met de parken te doen wat ze willen, inclusief het opknappen van huisjes.
Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

De druk op Gillis neemt toe omdat zijn parken verdacht worden van criminele activiteiten. De Bibob-toets heeft geleid tot de sluiting van park Prinsenmeer eerder dit jaar. Vaste bewoners moeten eind dit jaar het park verlaten vanwege een nieuwe eigenaar.

De Oostappen Groep, eigenaar van het park, heeft een mail gestuurd naar seizoensgasten waarin ze aangeven te werken aan een oplossing voor hen.
Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Ze hopen op een vlotte medewerking van de gemeente om het park te heropenen onder een nieuwe exploitant.

We hopen op een vlotte medewerking vanuit de gemeente. Voor de parkeigenaar is het een zwaar verlies, dat hij neemt in het belang van de medewerkers en voor u, de gewaardeerde gasten op het park.
Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

Voor vaste bewoners lijkt er weinig hoop te zijn, aangezien de nieuwe exploitant waarschijnlijk de beslissingen zal nemen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

Het lijkt erop dat “Massa is Kassa” tot een einde komt nu Gillis al zijn parken van de hand doet. Dit betekent mogelijk dat het programma een nieuwe vorm zal aannemen.

Na het nieuwe seizoen wordt verwacht dat er meer inzicht komt in het leven van Gillis. Mogelijk zal dit eerst in de vorm van een documentaire zijn, waarin de problemen van de afgelopen jaren belicht worden.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Maar ook een nieuwe serie waarin Gillis zijn leven na de parken laat zien is mogelijk, inclusief de restauratie van zijn kasteel ter waarde van vijf miljoen euro.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven