Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

Sarah van Soelen is verbluft door ‘verzonnen verhalen en halve waarheden’, blijkt uit haar recente interview met Libelle, waarin ze opnieuw haar verleden met André Hazes bespreekt, ondanks dat ze al geruime tijd niet meer samen zijn.

Sarah en André stonden tijdens hun relatie voortdurend in de schijnwerpers van de media, vooral nadat André brak met Monique.

“Er werd voortdurend over ons geschreven,” zei Sarah.Tijdens die periode, reflecteert Sarah, “werden veel verzonnen verhalen en halve waarheden online gezet omdat ze aantrekkelijk leken voor het publiek.”

Verassend genoeg kwam het einde van hun relatie als een schok voor Sarah. Ze deelt hoe alles van de ene op de andere dag veranderde:

“We hadden net een huis gekocht, spraken over de toekomst en kinderen, en plotseling was alles voorbij. Ik was compleet in shock.”


Na de breuk kreeg Sarah veel negatieve aandacht, vooral van juicechannels. Ze merkt op over de online commentaren: “Ze beseffen niet de impact van hun woorden,”.

Sarah van Soelen haalt snoeihard uit: 'Het is alleen maar schone schijn!'

Enige tijd later kiest Sarah ervoor om een stap terug te doen van de constante media-aandacht. Ze geniet nu van een rustiger leven buiten de schijnwerpers, hoewel ze nog actief is op Instagram.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Ze is voorzichtig over de toekomst en de mogelijkheid van een nieuwe relatie, vooral als het gaat om bekende personen.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

“Als er een bekende man in mijn leven komt, zou ik nu wel honderd keer nadenken,” zegt ze, wijzend op de lessen die ze heeft geleerd uit haar ervaring met André en de media.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven