Sarah van Soelen keihard betrapt: ‘Vorige keer hebben ze de originele foto verwijderd’

Sarah van Soelen pronkte onlangs op Instagram met een blauwe Birkin tas van Hermès, een accessoire dat bekend staat om zijn exorbitante prijskaartje van tienduizenden euro’s.

Sarah van Soelen keihard betrapt: ‘Vorige keer hebben ze de originele foto verwijderd’

Echter beweert het Instagram-account Thefakebirkinslayer, dat zich toelegt op het onthullen van namaak designertassen gedragen door beroemdheden, dat de tas van Sarah een imitatie is.


Direct onder de foto confronteerde Thefakebirkinslayer Sarah met de vraag: “Waar heb je deze tas vandaan?”


Sarah wordt, net als andere bekende Nederlanders en internationale beroemdheden, beschuldigd van het dragen van neppe luxe tassen door het account. Dit incident plaatst haar in een rij van beschuldigden.

“`html

Sarah van Soelen woedend: ‘verachtelijk persoon die feiten verdraait’

Yolanda Hadid viel eerder ten prooi aan deze twijfelachtige eer, met haar Hermès-tas, net als de zussen Esther en Anne Vedder van het sieradenmerk Vedder & Vedder.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’

Een interessante ontwikkeling is de reactie van sommige betrokkenen op de beschuldigingen. Na eerdere ontmaskeringen, zoals bij de Vedders, werd de originele foto verwijderd, wat resulteerde in het verdwijnen van de post uit de stories.

“`

Uit een bronvermelding van Yvonne Coldeweijer blijkt dat de originele foto bij een van de Vedders vorige keer is verwijderd, waardoor deze automatisch uit de stories van de Birkin slayer verdwijnt.

Sarah van Soelen toont bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Bovendien valt op dat sindsdien de betreffende Birkin tas niet meer op social media te zien is.

Sarah van Soelen toont bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

De verschijning van dergelijke luxe items in de digitale etalages van beroemdheden roept vragen op over hun authenticiteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven