Moeilijke tijd voor Rolf Sanchez: Zijn grote geheim komt uit

WhatsApp Image 2024 06 07 at 213347 1jpg

Nadat het een poos stil was rondom Rolf Sanchez, onthult Yvonne Coldeweijer op haar juice-memberclub de reden hiervoor. De zanger heeft namelijk een moeilijke tijd achter de rug.

Rolf Sanchez heeft enkele zware maanden doorgemaakt. Vorig jaar kondigde hij en zijn vriendin Sophia na een relatie van vier jaar hun breuk aan.

Dit leidde ertoe dat Sanchez zich terugtrok in een stilteretraite in Sri Lanka. “Ik moest echt leren om weer van mezelf te houden, zodat ik weer stevig in mijn schoenen zou staan en uiteindelijk liefde met iemand anders kan delen,” vertelde Rolf aan De Telegraaf.

Volgens Yvonne Coldeweijer was het echter niet alleen vanwege dit dat hij lange tijd niet te zien was.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Zijn stem liet het afweten,” schrijft ze op haar juice-memberclub. “Een van zijn best bewaarde geheimen.” Coldeweijer ontving

Er werd ooit een doktersbriefje van een spion gevonden, dat dateert van een jaar geleden.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro'

Volgens de aantekeningen van de KNO-arts heeft Rolf moeite met iets en is hij meerdere keren op reis geweest om tot rust te komen,” merkte Yvonne Coldeweijer op.

Frans Bauer tegen Yvonne Coldeweijer: ‘als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn'

“Hij was in blinde paniek en heeft meerdere zangcoaches bezocht, zelfs in Duitsland, maar het heeft niet echt geholpen,” bekritiseerde ze.


Rolf heeft ook verschillende therapiesessies gehad, waaronder EMDR. “Hij raakte hier erg gestrest van. Voor Rolf is zijn stem van levensbelang,” voegde Coldeweijer toe.

Rolf Sanchez heeft groot nieuws: ‘tegenslagen en doorzettingsvermogen'

“Hij heeft al succes in het buitenland gehad, maar deze stemproblemen hebben dat behoorlijk bemoeilijkt,” meldde ze. De zanger heeft zelf toegegeven in een interview met De Telegraaf dat hij ook te maken had met paniekaanvallen.

Rolf Sanchez heeft groot nieuws: ‘tegenslagen en doorzettingsvermogen’

Opgelucht geeft hij aan dat het nu weer beter met hem gaat. “Alles wat je tegenhoudt, houd je in stand. Dat is iets wat ik het afgelopen jaar echt heb moeten leren,” zo sprak hij

Rolf Sanches komt met verdrietig nieuws: ‘moeilijk om er woorden aan te geven’

1. Dit zijn de redenen waarom het zo stil was aan de kant van Rolf.
2. Deze dame laat weten wat er allemaal gaande is.
3. Dat is dan toch wel ontzettend zielig.
4. Jeetje dat klinkt toch behoorlijk heftig en zorgwekkend.
5. Hij heeft het alles behalve makkelijk gehad.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven