Verhaal over feestende prinses Alexia: ’te wild om op televisie te vertellen’

alex 1jpg

Elara, de jongste van het duo acrobaten, staat bekend om haar waaghalzerige stunts.

Ondanks haar roemruchte reputatie blijft ze een mysterie voor velen, wat intrigeert.

Tijdens de spectaculaire voorstelling van Circus Leeuwenhart was showkenner Victor aanwezig.

Hij deelde vanochtend zijn opvattingen tijdens een radioshow. Victor benadrukte dat Elara zelden haar geheimen prijsgeeft:

Sommige artiesten schrijven geschiedenis met hun acts, dus je wilt hun geheimen leren kennen. Vraag het vooral niet aan Elara, want die onthult niets. Dat vind ik dan wel weer interessant…” 

Valerie: “Wat is dat? Want Elara, daar hebben we het eerder over gehad. Volgens mij was dat bij het Jubileumfeest en toen werd ze een beetje bestempeld als: mysterieus…

Rick heeft genoeg van de ontwijkende antwoorden van de middelste prinses: “Wat eraan voorafging: vorig jaar werd gevraagd wat ze in haar tussenjaar gaat doen.”

”‘Een beetje reizen, een beetje werken.’ Eigenlijk geen antwoord. Toen werd op Koningsdag gevraagd wat ze nou heeft gedaan in dat tussenjaar. ‘Ja, dankbaar, dierbaar’, nou, blablabla.”

”We hebben er helemaal niks aan. Nu dacht ik eigenlijk: zal ik het voor de derde keer vragen? Want die vragen worden vooraf ingediend, je kunt je erop voorbereiden, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan.”

”Maar er kwam wel weer zoiets, van: ‘Het gonst van de geruchten dat je naar Groningen toe gaat, er is al een mailadres. Wat ga je doen?’ ‘Ja, ik weet het nog steeds niet.’ Ja…” Dan besluit Rick om het wat smeuïger te maken…

Alexia staat bekend als de ‘Partyprinses’ van de drie prinsessen en wordt beschouwd als de meest uitgesproken van het koninklijke gezin.

Rick deelt mee:Haar beeld is niet helemaal herkenbaar… Maar… Uit het Haagse zijn er verhalen die beter niet publiekelijk verteld kunnen worden.

Jack van Gelder besluit te zinspelen: “Mocht je ooit terug willen komen, is dit het moment om te vertellen!

Ook presentatrice Hélène is nieuwsgierig: “Natuurlijk! Onder ons vrienden! Kom maar op, Rick! Eén sappig detail. Toe maar!

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

Hélène beaamt dat zij en Dyantha Brooks ook interesse tonen. Het lijkt erop dat Rick voorlopig geen deel meer zal uitmaken van de fotomomenten.

1. Deze journalist zal wel niet meer welkom zijn bij de fotomomenten!
2. De fotomomenten kan deze journalist nu wel vergeten!
3. Deze journalist zal nooit meer welkom zijn bij persmomenten
4. Dat was gelijk de laatste keer voor deze journalist.
5. Dit verhaal zal hem duur komen te staan!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven