Roy en Annick opnieuw in grote spanning: ‘Ik heb het niet met jullie gedeeld’🙏😥

De afgelopen weken zaten Roy en Annick weer in enorme spanning. Roy reeg plotseling een vreemd plekje op zijn arm.

Twee weken geleden werd het plekje bij Roy weggehaald en vandaag zou het koppel de uitslag krijgen. ,,Wat killing waren deze twee weken.”

In 2018 kreeg Roy te horen dat hij een hersentum0r heeft, binnenkort krijgt hij weer een scan en zullen te horen krijgen of de tum0r gegroeid is.

Voor het koppel is het wederom een spannende periode. ,,Voor nu is het: genieten van de tijd die we hebben samen”, liet Annick onlangs weten op Instagram.

Onlangs kregen ze dus weer te maken met een tegenslag. ‘Roy heeft twee weken geleden een plekje weg laten halen op zijn arm wat er niet goed uitzag”, legt Annick op Instagram uit.

,,Wat killing waren deze twee weken. Ik heb het niet met jullie gedeeld omdat ik blij was als ik er een uur niet aan dacht.”

Vandaag is de uitslag. ,,Ik had onwijs veel spanning”, aldus Annick. ,,Geen idee hoe we het ziekenhuis uit zouden lopen. Goed nieuws? Slecht nieuws? Mijn gevoel zei slecht. Roy zijn gevoel zei goed!”

,,Ik ben dit gaan posten op het moment dat we de uitslag al wisten, aangezien ik jullie die spanning niet wil laten voelen aangezien jullie altijd zo lief meeleven”, schrijft Annick dankbaar.

,,De uitslag is GOED! Zo ontzettend opgelucht en nu kan de dag eigenlijk pas beginnen voor mij.”

Scroll naar boven