Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Binnenkort zal het televisielandschap een bekend gezicht minder hebben, aangezien Robert ten Brink, het boegbeeld van het populaire programma “All You Need Is Love”, aangeeft dat hij geleidelijk aan minder prominent zal zijn.

In een interview met Het Parool verklaart de 68-jarige Ten Brink: “Ik zet steeds een stapje terug.” Hij voegt eraan toe:

“Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats.

Hij merkt op dat sommige collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld, terwijl hijzelf er geen problemen mee heeft, zo vertelt hij. Hij zegt: ‘Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”


Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Hij begon in 1979 als radio-dj en stapte na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.Ondanks zijn minder bekende start als de eerste presentator van “Lingo”, werd hij al snel bekend dankzij succesvolle programma’s zoals “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.


Toch is hij voornamelijk bekend geworden door “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.

Tijdens de speciale kerstuitzending van het programma zal hij opnieuw schitteren. Ondanks dat “All You Need is Love” al 31 jaar bestaat, blijft Ten Brink enthousiast.

Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje, zegt hij ter afsluiting van het interview met Het Parool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven