Zoon van Rob de Nijs deelt verdrietig nieuws: Binnenkort afscheid.

nijsjpg

Er is momenteel veel verdriet in de familie De Nijs. Robbert, de zoon van Rob, en zijn pasgetrouwde vrouw Sharon delen met weekblad Prive dat zij binnenkort afscheid moeten nemen van hun zieke hondje Piet.

Sharon legt uit: “Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.” Ondanks de ziekte blijft Piet nog steeds vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

“Met zijn prednisonkuur gaat het voorlopig goed. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert is elke extra dag met Piet een geschenk, maar helaas nadert het onvermijdelijke afscheid snel, wat natuurlijk ontzettend zwaar op hen drukt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten maar al te goed.

Vorig jaar deed Robbert iets heel bijzonders: hij vroeg zijn geliefde ten huwelijk in Zuid-Afrika. Vader Rob, die helaas lijdt aan de ziekte van Parkinson, werd hier ontzettend blij van.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Het diepste verlangen van vader Rob was om aanwezig te zijn bij het huwelijk van zijn zoon. Eind vorige maand kwam deze wens uit.


Robbert en Sharon, beiden grote dierenvrienden, beloofden elkaar eeuwige trouw in dierentuin Burgers’ Zoo. Het was een prachtige dag voor alle aanwezigen, en op de foto’s straalt Rob van geluk tijdens de festiviteiten.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven