Rian Donders geschrokken door verhaal van Roy: ‘Dat vind ik echt erg’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 131640jpeg

Roy Donders heeft zijn zus Rian volledig verrast door openhartig te praten over zijn verleden van pesterijen in zijn biografie.

Rian deelt met weekblad Party dat ze diep geraakt is door het pestverhaal van Roy, vooral omdat hij dit nog nooit eerder heeft gedeeld.

“Het meest schokkende vond ik het pestverhaal dat zich afspeelde tijdens zijn basisschoolperiode. Dat hij gepest werd, heeft Roy nooit verteld,” vertelt Rian.

Rian maakt direct gebruik van het verhaal van haar broer om te benadrukken dat pesten ook tegenwoordig nog steeds een probleem vormt.

“Dat vind ik erg. Of het nou op social

“Het is belangrijk dat er respectvol met elkaar omgegaan wordt, zowel online als op school. Ik ben van mening dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn zonder gepest te worden,”

Bezorgd over het oordeel van anderen, aarzelt ze om zelf over anderen te oordelen. “Maar ja, andere mensen zijn daar heel erg in,” voegt ze eraan toe.

Roy heeft recentelijk zijn biografie gepubliceerd om lezers een blik te gunnen op de minder bekende kanten van het leven in de schijnwerpers.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Hij heeft recentelijk openheid gegeven over zijn seksuele geaardheid als reactie op de nieuwsgierigheid van velen over zijn voorkeur voor mannen of vrouwen.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Dit besluit werd mede genomen vanwege vorige relaties met mannen en zijn huidige relatie met Michelle. Hij bekritiseert het gebruik van labels die mensen in hokjes plaatsen.

Vriendin Roy Donders geschrokken en in tranen: ‘Dit kom nooit meer goed’

“Het labeltje ‘homo’ werd vroeger al verschrikkelijk gevonden. Dus bi of hetero noemen is ook niet nodig. Gewoon ik, laat me.”

1. De enorm geschrokken zus van Roy vertelt over het gebeuren.
2. Rian onthult dat de schrik er behoorlijk in zit!
3. Rian laat weten dat ze dit niet wist!
4. Zus Rian is behoorlijk van slag door dit verhaal!
5. Rian is ontzettend geschrokken en behoorlijk van slag!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven