René le Blanc volledig gesloopt: ‘Het is verschrikkelijk, een walgelijke man’😲😱

De deskundigen van Shownieuws hebben zanger René le Blanc volledig afgefakkeld. Na het interview werd hij inde studio alles behalve positief weg gezet.

Deze zomer heeft Shownieuws een rubriekje waarin het programma BN’ers opzoeken in hun eigen leefomgeving.

Gisteren was Volkszanger René le Blanc was gisteren aan de beurt. Victor Vlam maakte na afloopt van het interview gehakt van de zanger.

Na afloop van het interview vertelde Weekend-baas Bart Ettekoven dat René heel graag een eigen muziekprogramma op tv zou willen.

“Maar dat lijkt er nog niet in te zitten. We hebben nog even met Talpa gebeld om te vragen of daar plannen zijn, want daar werd ook de serie uitgezonden, maar vooralsnog zijn er geen plannen in die richting.”

Victor gaat vervolgens los. “Ik hoop dat er ook echt nooit plannen in die richting komen. Ik vind het zo’n over het paard getilde man.

Ik heb een enorme weerstand tegen hem. Ik begrijp ook niet dat hij überhaupt terug is. Het is verschrikkelijk. Het is een walgelijke man.”

Presentatrice Airen Mylene denkt er iets anders over en springt dan ook in de bres voor de volkszanger. “Dat kan jij vinden. Daar is niet iedereen het mee eens.”

Bart: “René is altijd heel gastvrij. Als je er komt is hij lief. De deur staat altijd open en hij heeft toch ook een mooie carrière overgehouden aan dat programma?”

Victor: “Weet je wat het is? Ook als hij daar dan in dat filmpje met mensen foto’s staat te maken… Als jij met een camera over een terras loopt,

dan zijn er altijd mensen die met jou een foto willen maken, want ze denken dat het een beroemdheid is. Ik denk dat die mensen niet eens weten wie hij is.”

Scroll naar boven