Rachel stopt met zwijgen en laat zich eenmalig uit over de ruzies met haar kinderen

De reden achter de breuk tussen André Hazes en moeder Rachel wordt onthuld in de Videoland-documentaire “André Hazes: The Next Chapter”.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

André onthult dat de breuk te maken heeft met een wijziging van zijn spaarrekening, die werd omgezet naar een gezamenlijke rekening waarvoor twee handtekeningen nodig zijn om geld op te nemen.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Vanwege het feit dat André Hazes niet blij was met de situatie, beschuldigt hij zijn moeder ervan dit gedaan te hebben uit angst dat haar ‘versla afde zoon’ geld zou komen eisen.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Rachel Hazes heeft lang gezwegen over deze kwestie, maar spreekt zich nu uit, noemend haar kinderen leugenaars.

Andre openhartig over zus Roxeanne: ‘Dat zit gewoon in ons, ergens heel diep verborgen’

In een exclusief gesprek met Story deelt Rachel haar kant van het verhaal door te beweren: “Roxeanne en André Junior doen uitlatingen die gewoon niet waar zijn.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Zij voegt eraan toe: “Uit bescherming voor hen houd ik zo lang mogelijk mijn mond. Maar ik kan niet beloven dat ik dat nog lang zal volhouden…”

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

Zij spreekt haar frustratie uit over het feit dat zij vaak als de boosdoener wordt gezien. “Altijd moeten ze mij hebben. Van iedereen krijg ik de zwarte piet toegespeeld,” zegt ze.

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel: ‘Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee’

“En dat terwijl beiden niet vertellen hoe het echt is gegaan. Ik heb geen moeite met de waarheid. Leugens, daar heb ik moeite mee!”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Rachel heeft toegegeven dat ze een van haar spaarrekeningen heeft laten omzetten in een gezamenlijke rekening. “Er waren zoveel rekeningen, zowel zakelijk als privé.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Ze benadrukt dat ze zich nooit met de bankzaken van André heeft bemoeid. “Arjan Israël is na het overlijden van André de bewindvoerder van de financiën.”

Roxeanne en André zijn toen akkoord gegaan met dat besluit toen ze allebei 25 jaar oud waren. Rachel legt uit dat dit te maken had met het gedrag van André. “Toen werd er al door veel mensen tegen me gezegd dat Junior op het verkeerde spoor zat, en dat hij rommel gebruikte.”

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hebben hangen’

“Vanwege de vele rekeningen heb ik de bewindvoerder gevraagd om mee te kijken. Daarop is die en/en-rekening er gekomen,” vertelt Rachel.

“Want wat doe je als je kind om geld vraagt? Dan geef je die als moeder,” concludeert ze, ter verdediging van haar acties om haar zoon te beschermen.

Andre neemt geen blad meer voor de mond en toont geen genade: ‘Dat is ook gefilmd’

”Als dat zo was, had ik André kunnen vertellen: Arjan kijkt mee. Ik kan niet zomaar een betaling doen en het was dus uit bescherming. Voor iedereen.”

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven