Rachel Hazes maakt expres ruzie met Roxeanne: Goed voor media aandacht boek!😲😫

Op social media is het muisstil aan de kant van Rachel Hazes. Interviews met de gebruikelijke roddelbladen zijn er op dit ogenblik ook niet.

Dat het nu zo stil is kunnen we welopmerkelijk noemen dit daar Rachel veel kritiek kreeg vanwege de uitspraken over haar bloedeigen dochter.

In de Beste Zangers vertelde Roxeanne Hazes openhartig over haar moeilijke jeugd en de trauma’s die zij daar aan over heeft gehouden.

Ik denk dat voor mij de grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed en mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad.” 

Rachel reageerde behoorlijk gevoelloos op het verhaal van Rachel: “Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.

Inmiddels heeft Roxeanne bewijzen aangeleverd waarop te horen én te zien is hoe Rachel haar in de steek zou laten.

Normaliter gaat Rachel altijd overal keihard tegenin maar nu blijft het dus muisstil. Heeft dit te maken met de rechtszaak?

Evert Santegoeds denkt dat het een tactiek is: “Ik denk dat ze nu haar krachten spaart. Voor haar boek dat er nu eindelijk eens aan zal zitten te komen,

want dat kondigt ze al twee jaar aan, maar het komt maar niet, terwijl ze er al de nodige tijd en aandacht aan besteed heeft. Dus misschien dat dat wel ineens als donderslag bij heldere hemel in de winkel ligt.

Mocht er stras plots toch dat boek in de schappen liggen dat kunnen we er wel vanuit gaan dat Rachel ruzie zocht met haar dochter voor media aandacht voor haar boek.

Scroll naar boven