Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

Opmerken van onverklaarbare zaken in huis is nooit prettig. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe vlek op de muur verschijnt of een vreemde geur opsteekt, rijzen meteen zorgen over mogelijke kosten voor reparaties op lange termijn.


Een internetgebruiker stond voor een raadsel toen ze ontdekte dat er plots zwarte stipjes in haar keuken verschenen, zonder een duidelijke verklaring.


Vreemde vlekken of ontdekkingen in de keuken of andere vertrekken roepen natuurlijk bezorgdheid op.


Dit is de plaats waar voedsel wordt bereid, en waar men volledige controle over de hygiëne wil hebben.


Echter, een huiseigenaar wist niet wat te doen met een reeks mysterieuze zwarte stippen die herhaaldelijk tevoorschijn kwamen.


In de Facebookgroep ‘WeLoveMrsHinch’ plaatste de bezorgde dame een bericht met de vraag, hopend op een antwoord.


“Heeft iemand enig idee wat deze punten kunnen zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben staan.”


Gelukkig konden andere Facebook-gebruikers antwoord geven, zelfs al waren deze antwoorden wellicht niet geruststellend. “Kijk ernaar en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde iemand in de reacties.


Volgens de website van Pest Guidance vertonen spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar” en lijken op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.


Hun uitwerpselen variëren in tinten zwart, bruin, wit en grijs, afhankelijk van de soort spin, maar zijn doorgaans donkere vlekken of druppels.


Deze uitwerpselen zijn een mix van voedsel en andere afvalstoffen die vrijkomen uit het lichaam van de spin, aldus de website.


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven