Maarten van Rossum haalt hard uit: André Hazes moet in een psychiatrische inrichting😲😣

Ondanks het feit dat zanger André Hazes niets van zich laat horen, blijven er nieuwe verhalen over hem verschijnen op voornamelijk juicekanalen.

Maarten van Rossum krijgt de geruchten over de volkszanger ook mee en maakt zich dan nu toch wel zorgen.

,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

Er wordt veel over de volkszanger gemeld online en Maarten laat in zijn podcast weten dat hij de roddels over Hazes maar onzin vindt.

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?

Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten. Zoals we hem kennen maakt van Rossum van zijn hart geen mo0rdkuil.

Van Rossem heeft niets met juicekanalen en hij laat weten dat hij ook geen geruchten over andere bekende Nederlanders hoeft te weten.

,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten.

,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

De rol van de media is de laatste tijd enorm veranderd vindt van Rossum. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij.

,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Scroll naar boven