Video: Privejet Afrojack crasht naast landingsbaan! ‘Ongelooflijk veel geluk gehad’🙏😲

De schrik zat er donderdagavond goed in bij de 35-jarige Afrojack en zijn 28-jarige vrouw Elettra Lamborghini.

Zijn privejet is in Deurne in de veiligheidsstrook achter de landingsbaan geland. In het vliegtuigje zat het stel en de piloten.

Op Instagram hebben Afrojack en Elettra een filmpje van het incident geplaatst. De landing ging bijna mis en dat twee uur voor zijn verjaardag.

,,Een privéjet landde op baan 11, wat wil zeggen dat het boven Antwerpen is binnengekomen” legt luchthavencommandant Wim Verbist uit aan Gazet van Antwerpen.

Tijdens de landing kon het vliegtuig niet op tijd stoppen. ,,Het toestel kwam uiteindelijk in een veiligheidsstrook achter de landingsbaan terecht, een vijftiental meter in het gras”, aldus Verbist.

Het stel heeft ontzettend veel geluk gehad en dat beseffen zij zich dan ook maar al te goed. Gelukkig is iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

,,Hey iedereen, we hebben ongelofelijk veel geluk gehad dat ons vliegtuig tot stilstand kwam in het gras voorbij de landingsbaan”, schrijft Afrojack op Instagram.

,,Mijn vrouw en ik zijn allebei ongedeerd”, schrijft hij erbij. ,,Over twee uur is het mijn 35ste verjaardag. Count your blessings en vier het leven”, aldus de dj.

De dj en zijn vrouw bedanken de piloten voor ,,het tijdig indrukken van de remmen”. Op Instagram schrijft Elettra bij een selfie op het politiebureau: ,,We zijn veilig”.

Scroll naar boven