Prinses Beatrix doet opmerkelijke onthulling: ‘Ik wil het niet nog een keer meemaken’

Tijdens haar recente bezoek aan het zonnige Aruba heeft Prinses Beatrix een opmerkelijke ervaring gedeeld met een groep natuurliefhebbers in het Parke Nacional Arikok.


De prinses, bekend om haar passie voor natuur, sprak enthousiast over haar interesse in papegaaien tijdens haar bezoek aan dit groene paradijs.


“Ik ben dol op papegaaien,” verklaarde Beatrix met een glimlach, terwijl ze de kleurrijke vogels in de kooien bewonderde.


Vol belangstelling toonde zij interesse in de papegaaien, en vroeg zelfs of ze wel eens naar mensen hapten.


Beatrix deelde een persoonlijke ervaring over haar eigen papegaai, die soms geneigd is om te bijten. Ze zei: “Ik wil het niet nog een keer meemaken.”


Ook onthulde de prinses dat haar papegaai bepaalde woorden kan zeggen en over enige verbale vaardigheden beschikt. “Hij kan bepaalde woorden zeggen en

Met trots vertelde ze dat ze zelfs deuntjes kon fluiten,”.


Haar interesse werd verder gewekt door het feit dat papegaaien een intelligentie hebben die vergelijkbaar is met die van een 4-jarig kind; dit feit boeide haar zichtbaar.


Beatrix’ bezoek aan Aruba en haar interactie met de papegaaien benadrukt haar blijvende liefde voor de natuur en haar nieuwsgierigheid naar de dierenwereld.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven