Plannen zijn gewijzigd: Linda de Mol wordt vervangen in dit populaire programma!😱😥

Dit najaar zou Linda de Mol haar tv-comeback maken. In september kunnen we haar weer bewonderen in het uitgestelde seizoen van Miljoenenjacht.

Het lijkt er nu alleen op dat ze niet volledig zal terugkeren op de Nederlandse buis want het nieuwe seizoen Ik hou van Holland slaat ze wél over…

Linda en Talpa zijn met elkaar in overleg geweest en hebben ervoor gekozen de presentatie van Ik hou van Holland aan een ander over te dragen.

In Ik hou van Holland wordt de blondine vervangen door Rob Kemps. De zanger van de Snollebollekes vindt het een grote eer om Linda te mogen vervangen.

,,Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch wel een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in.”

De teamcaptains van het programma blijven Jeroen en Leo. ,,Samen met Jeroen en Leo gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten”, aldus Rob.

Toen het verhaal over Jeroen Rietbergen, de partner van Linda, naar buiten kwam besloot Linda haar werkzaamheden neer te leggen.

In juni kwam het nieuws dat Linda vanaf september haat tv-comeback zou maken, echter ziet het er nu naar uit dat ze dat wel langzaam doet.

Momenteel is ze druk in de weer met een serie. In deze serie zijn acteurs Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans te zien.

Scroll naar boven