Vrouw geeft baan op om haar man borstvoeding te geven: ‘persoonlijke band’

opg 1jpg

We hebben opnieuw een opmerkelijk verhaal over een koppel. Een vrouw heeft haar baan opgezegd om borstvoeding te geven aan haar man.


De 38-jarige Jennifer Mulford en haar 38-jarige vriend Brad Leeson uit Atlanta, Georgia vormen een opmerkelijk duo. Jennifer geeft haar partner namelijk borstvoeding.


Na het lezen van een artikel over de voordelen van borstvoeding, met name de speciale band die het kan creëren wanneer dit op latere leeftijd wordt gedaan, nam Jennifer de beslissing serieus.


“We spelen geen rollenspellen waarbij ik me verkleed in luiers, slabbetjes of met fopspenen … dat doen we allemaal niet.”


Hoewel het enigszins opwindend is voor ons allebei, is het vooral een persoonlijke band,


het is eerder een verantwoordelijkheid, meer intimiteit … twee mensen worden één.”, vertelt Brad aan de Daily Mail.


Jennifer nam de informatie uit het artikel serieus en besloot zelfs haar baan op te zeggen om haar partner borstvoeding te kunnen geven.


Haar Brad moet elke twee uur aan de borst sabbelen. Brad beweert dat hij sterker wordt door moedermelk en dat het een goede aanvulling is op zijn trainingen.


“Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik me hier volledig op wil focussen.” vertelt Jennifer aan Daily Mail.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven