Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

In de huidige competitieve arbeidsmarkt, waar stabiele banen moeilijk te vinden zijn, heeft een jonge dame een opmerkelijke beslissing genomen: ze nam ontslag na slechts één dag werken.

Automatische concepten

Dit verhaal, gedeeld door de gebruiker @croissantwoman, werpt licht op de uitdagingen waarmee veel jongeren te maken krijgen bij hun zoektocht naar werk.

“`html


Dit bericht op Instagram bekijken

“`

(@croissant_woman) heeft een bericht gedeeld🥐👩🏻‍💼

Een video deelde de ervaringen van de 20-jarige vrouw, die verrast was door de realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente.

Haar enthousiasme leek aanvankelijk enorm.Ze beweerde dat ze goed was opgeleid voor de functie.

In een video vertelde ze: “Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede, ze leerde me veel dingen, van hoe je een kassa gebruikt tot hoe je een kassa opent en de winkel sluit, en het alarm uitzet.”

Ze ontdekte echter al snel dat de baan meer inhield dan ze had verwacht. Ondanks het lage salaris was ze toch bereid om de baan te accepteren.


“Hoewel het salaris gering was, was het nog steeds een baan,” legde ze uit. Haar toewijding was duidelijk geen probleem.

Automatische concepten

Naast haar normale taken kreeg ze ook extra verantwoordelijkheden, zoals boekhouding, bestellen van voorraden, verzenden van producten en het algemene winkelbeheer.


Wat haar echter het meest heeft

Wat haar stoorde, was de afwezigheid van pauzes tijdens haar werkdag. Ze onthulde: “Er was geen pauze:”

Net als al haar collega’s had ze 8 uur achter elkaar moeten werken zonder recht te hebben om even te stoppen. Dit leidde tot haar besluit om ontslag te nemen na slechts één dag, vanwege de combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven