Patty Brard heeft geen goed woord over voor Rachel Hazes: Moet gewoon mond houden😱🤣

Heel Nederland mag weer mee genieten van de Hazes soap. Na de uitzending van de Beste Zangers is het modder gooien weer begonnen.

Deelnemer Roxeanne Hazes sprak in de eerste aflevering van het programma over haar jeugd en over haar nare vorm van heimwee.

Al vrij snel liet moeder Rachel aan RTL Boulevard weten dat de uitspraken van haar dochter gebaseerd waren op de rijke fantasie van een toen nog jonge Roxeanne.

Rachel besloot ook nog eens een statement op haar Instagram te plaatsen naar aanleiding van de uitspraken van haar dochter.

Patty Brard vindt het onbegrijpelijk dat Rachel gemeen reageert op haar dochter Roxeanne. Brard is zelfs ‘een beetje in shock’.

“Ik was een beetje in shock dat je zo als moeder reageert. Als Roxeanne dat vroeger zo heeft meegekregen, gevoeld, en ook al is het niet zo, dan is er toch nog veel werk aan de winkel in de relatie tussen haar en haar moeder”, zegt ze in Shownieuws.

“Het gaat altijd over Dré, altijd over haar moeder, altijd over de ruzies en wie niet met wie om kan gaan. En Rox is daar altijd heel subtiel in geweest.

Ze heeft nooit echt met modder gesmeten en nu ook niet, maar wel een paar opmerkingen gemaakt.” Patty vindt de reactie van Rachel dan ook onterecht.

“Ik ken Roxeanne als iemand die bijzonder diskreet is en ze heeft ook hier niet met modder gegooid. Ze heeft gewoon geuit over hoe ze het ervaren heeft.”

Rachel moet volgens de diva dan ook maar één ding doen. “Ik vind het de taak van de moeder om je mond dicht te houden.”

Scroll naar boven