Passagiers in vliegtuig filmen snel vliegend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Ooggetuige Michelle Reyes zat op 25 maart aan boord van een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten toen zij een ‘vliegende cilinder’ spotte.

De dag daarna deelde ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

De beelden zorgden voor veel discussie op sociale media over het mysterieuze object. In een interview met NewsNation op 24 april onthulde Michelle:

“Direct na het incident stuurde ik een e-mail naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van mijn observatie.”

”Het zou een potentieel veiligheidsrisico kunnen vormen, maar helaas heb ik geen reactie van hen ontvangen op mijn e-mail.”


Er was een andere getuige naast Michelle die hetzelfde object opmerkte. Volgens haar was het een zenuwslopende ervaring om iemand te hebben die haar waarneming bevestigde.


Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio heeft de beelden geanalyseerd en vastgesteld dat het donkere object heel dicht bij het vliegtuig was, dat op het punt stond te landen.


Vanwege de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vluchtroute, denkt hij dat het object hoogstwaarschijnlijk geen helikopter of drone was.


In een interview met de New York Post verklaarde hij: “Drones zijn niet toegestaan op die hoogte, niet volgens de wet. Als het gerelateerd was aan militaire defensie of wetshandhaving, zou je het doorgaans niet zo dicht bij een belangrijke vluchtroute zien. Dat kan een potentieel gevaar vormen.”


Thomas, die een groot deel van zijn carrière

In zijn onderzoek naar onverklaarbare verschijnselen in de lucht, benadrukte hij de ongewone aard van de waarneming.

1. Deze beelden doen twijfels verdwijnen!
2. De beelden roepen ongeloof op.
3. Dit is vreemd! Kun jij het verklaren?
4. Het object nadert het vliegtuig wel heel dichtbij!
5. Deze observatie wordt door de expert als ongebruikelijk beschouwd!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven