Een beetje paniek bij Action: Concurrent krijgt veel klanten in Nederland!

acti 1jpg

Voor liefhebbers van de bekende winkelketen Action is er opwindend nieuws, aangezien er nu een nieuwe concurrent is die vergelijkbare producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Hoewel dit gunstig kan zijn voor consumenten, zal dit nieuws waarschijnlijk minder positief worden ontvangen door Action zelf.

Al jaren staat Action bekend als de winkel waar je een gevarieerd assortiment producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, aardewerk, tuinartikelen en zelfs verfproducten, je vindt het allemaal bij Action.

En vergeet niet, ze hebben ook een ruime voorraad aan telefoonaccessoires zoals goedkope oplaadkabels en koptelefoons. Kortom, bij Action vind je alles wat je nodig hebt.


Binnenkort zal de winkelketen ‘Die Grenze’ mogelijk de goedkoopste winkel zijn in Nederland, na toetreding tot de markt als concurrent van Action.


De focus van ‘Die Grenze’ ligt op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen vriendelijke prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel consumenten.


‘Die Grenze’, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), opende zijn eerste vestiging in Denekamp in 2007 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt met 53 vestigingen in heel Nederland.


Met hun groeiende klantenbestand en omzet veroorzaakt ‘Die Grenze’ enige onrust bij Action over de mogelijkheid dat ze de goedkoopste speler op de markt kunnen worden.


Met de aankondiging van vandaag dat Action de prijzen van 2.500 producten gaat verlagen, lijkt de concurrentiestrijd tussen beide ketens alleen maar toe te nemen.

1. Er zijn inmiddels al 53 vestigingen van de concurrent in Nederland.
2. Het zou kunnen dat Action binnenkort niet meer de voordeligste optie is!
3. Voor velen is deze winkelketen nog onbekend.
4. Action lijkt nu geen andere keuze te hebben dan de prijzen verder omlaag te brengen.
5. De strijd om klanten zal alleen maar feller worden!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven