Verwarring door vreemde opmerking over Joost Klein’s ouders!

jjjpg

Er is scherpe kritiek geuit door Henny Huisman op Joost Klein vanwege diens aanhoudende worsteling met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

De vader van Joost overleed aan kanker toen hij in de brugklas zat, en zijn moeder stierf minder dan een jaar later aan een hartstilstand. Na het overlijden van zijn ouders werd Joost opgevangen door zijn oudere broer en zus.

Joost werd gediskwalificeerd tijdens het Eurovisie Songfestival. De details van het incident zijn nog niet opgehelderd.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Verschillende media melden dat Joost om privacy had gevraagd na zijn optreden, vanwege de emotionele afsluiting van zijn lied ‘Europapa’, dat is opgedragen aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Henny Huisman heeft zijn visie hierop gedeeld. In een interview met De Nieuwe Revu zegt Huisman:

“Het verwerken van het verlies van zijn ouders duurt al vijftien jaar, wat nog steeds zijn tol eist.”

”Ondanks het recente verlies van zijn moeder en de daaropvolgende avond op het podium, is hij van mening dat je als artiest professioneel moet kunnen blijven functioneren.”

Er wordt beweerd dat Joost geen tweede kans verdient volgens Huisman: “Bij deelname aan een groot evenement hoort acceptatie van alle aspecten die daarbij komen kijken.”

”Het introduceren van een Stuntkabouter en een blauwe vogel kan aanstootgevend zijn binnen een internationale setting, daarom is flexibiliteit van cruciaal belang.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Volgens Huisman kan Joost moeilijk omgaan met de regie bij het Songfestival en heeft hij moeite met autoriteit.

Huisman sluit af met kritische opmerkingen naar Joost: “Mensen zeggen dat bepaalde acties typisch Joost zijn, maar als iemand regelmatig steelt bij de Albert Heijn, dan kan dat niet zomaar worden afgedaan als ’typisch Jantje’.”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen’

Huisman uit zijn bezorgdheid over Joost en concludeert dat zijn gedrag en karakter niet geschikt zijn voor dit soort gelegenheden.

1. Dit gaat wel heel erg ver!
2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver..
3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt
4. Volgens mij zit er een steekje los
5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven