Vrouw (63) en haar man (26) verwachten een baby: ‘We zijn zo blij’

che 1jpg

Geweldig nieuws voor Cheryl van 63 en haar echtgenoot Quran van 26: Binnenkort mogen zij ouders worden van hun eerste kind samen. Het paar heeft dit vreugdevolle nieuws via een video op YouTube gedeeld. “We zijn zo gelukkig!”

Cheryl, die moeder is van zeven kinderen en oma van achttien kleinkinderen, had altijd de wens om met haar jonge partner Quran, die 37 jaar jonger is, nog een kind te krijgen.

Sinds 2022 zijn ze actief bezig met hun kinderwens. Vanwege de leeftijd van Cheryl was het voor haar niet meer mogelijk zelf zwanger te worden, dus besloten ze op zoek te gaan naar een draagmoeder.

Ondanks dat hun eerste draagmoeder niet voldeed aan de contractuele voorwaarden en het contact verbroken moest worden, is het nu toch gelukt voor het stel.

In de video toont Cheryl vol trots een echo van hun huidige draagmoeder. “Het is geweldig dat wij ouders gaan worden,” zegt Cheryl stralend. “We krijgen eindelijk onze eigen familie.”


“Met veel vreugde in mijn hart, houd ik van mijn andere kinderen,” vertelt ze, zeker van hun toekomst als ouders.


Quran barstte in tranen uit toen hij hoorde dat hun lang gekoesterde droom werkelijkheid wordt. “Deze ervaring van onvoorwaardelijke liefde is nieuw voor mij,” deelt hij.


Hoewel Cheryl niet biologisch verwant zal zijn, is Quran vol vertrouwen. “Familie is niet alleen bloed. Cheryl zal ongetwijfeld een geweldige moeder zijn,” benadrukt hij.


De niet-uitwisseling van fysieke kenmerken met Cheryl deert Quran niet. De steun en vreugde van hun naasten maken hun geluk compleet.

1. Hun geluk wordt bezegeld met nieuw leven.
2. Quran heeft er alle vertrouwen in dat Cheryl een topmoeder wordt.
3. Opnieuw moeder worden, opa en oma in spe!
4. Het stel zweeft op een roze wolk van blijdschap.
5. De ultieme droom wordt werkelijkheid voor hen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven