Stomme zet: Man die op orka springt krijgt een dure boete!

WhatsApp Image 2024 05 24 at 170011jpeg

Een boete is opgelegd aan een man die van een boot sprong en op de rug van een orka belandde, waarbij het hele incident werd vastgelegd op video door zijn vrienden.

Doordat de video online werd gedeeld, verspreidde het zich snel en kon de identiteit van de man snel worden achterhaald.

Tijdens een boottocht op zee nam de man, samen met zijn vrienden, deze ongebruikelijke en impulsieve stap.

Onder aanmoediging van zijn vrienden besloot hij een ‘body slam’ uit te voeren op een orka die op dat moment rustig met haar kalf aan het zwemmen was.

Nadat hij op de orka was geland en weer terug naar de boot had gezwommen, vroeg hij aan zijn vrienden: “Hebben jullie dit gefilmd toen ik

“Heb ik hem aangeraakt?”

Nadat zijn vrienden bevestigden dat het vreemde tafereel was vastgelegd op camera, keerde hij terug naar het schip.

Ondanks de hilariteit van zijn vrienden, waren de autoriteiten van Nieuw-Zeeland minder blij. De man kreeg een boete van 300 pond voor zijn actie.

Omdat de video viraal ging, zal hij waarschijnlijk snel die 300 pond terugverdienen. Laten we hopen dat de orka de volgende keer een meer geschikte straf kiest.

1. Deze video laat zien dat de man geen hersenen heeft.
2. Waar zit het verstand bij deze gast?!
3. Helaas voor hem komt deze actie hem duur te staan!
4. Wat een figuur zeg, waar zit zijn verstand?
5. Dit had heel anders kunnen aflopen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven