Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

De trend van lipfillers groeit wereldwijd, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gebracht. Met maar liefst 30 ml lipfillers deelt ze haar ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken.

Haar situatie illustreert de praktische belemmeringen die kunnen ontstaan door de wens naar vollere lippen, ondanks dat velen het aantrekkelijk vinden.


Om eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, uit te voeren, erkent ze dat de omvang van haar lippen het moeilijk maakt.


Op sociale mediaplatformen zoals TikTok voert Vienna een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.

“`html

Hoewel eten nog steeds redelijk beheersbaar is, geeft ze toe dat drinken zonder te morsen een ware uitdaging vormt.

Zelfs een slok water nemen kan al tot morsen leiden, maar ze benadert dit feit met humor en een positieve instelling.

Vienna’s keuze om door te gaan met lipfillers heeft uiteenlopende reacties opgeleverd.

“`De meningen over Vienna’s cosmetische aanpassingen lopen sterk uiteen, variërend van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend.

De verdeelde reacties benadrukken de discussie over de invloed van cosmetische ingrepen op de maatschappelijke perceptie van schoonheid.

Ondanks de uitdagingen en kritiek, blijft Vienna vastbesloten om door te gaan met het opvullen van haar lippen, waarbij ze benadrukt dat het belangrijk is om de keuze voor cosmetische ingrepen en zelfexpressie te respecteren.


Er wordt een intrigerend inzicht geboden in haar verhaal, waarin duidelijk wordt dat sommigen bereid zijn tot grote lengtes te gaan in naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel
#lipinjections
#botox

#filler
🏳️‍⚧️ ♬ Originalton – Vienna Würstel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven