Oordeel zelf: Vrouw is naar eigen zeggen de heetste chick op aarde!

chick 1jpg

Zelfverzekerdheid is een goede eigenschap, maar alles met mate.

Te veel zelfvertrouwen kan soms averechts werken, vooral als je er openlijk mee te koop loopt.

Een recent voorbeeld hiervan is een model genaamd Bailey, die op OnlyFans en Instagram actief is en claimt de ‘heetste chick ter wereld’ te zijn.

Met haar opmerkelijke uiterlijk en online activiteiten heeft Bailey inmiddels een aanzienlijk fortuin vergaard.

Ondanks haar succes had de 25-jarige Bailey uit Texas ooit een gebrek aan zelfvertrouwen vanwege ontevredenheid over haar uiterlijk, wat leidde tot onzekerheid en aandacht van anderen.

“Vroeger was ik erg onzeker. Ik dacht dat ik er op een bepaalde manier uit moest zien om geaccepteerd te worden. Externe schoonheidsnormen hadden een grote invloed op mijn zelfbeeld,” vertelt ze aan de Daily Mail.

Maar nu straalt Bailey van zelfvertrouwen, omdat ze heeft gemerkt dat steeds meer mannen haar uiterlijk aantrekkelijk vinden, wat haar zelfvertrouwen een boost heeft gegeven.

Om haar zelfvertrouwen te vergroten, heeft ze een Instagram-pagina gemaakt die draait om haar uiterlijk.

Voor Bailey is dit nu meer dan alleen maar een boost voor haar zelfvertrouwen.

Bailey is uitgegroeid tot een sensatie op OnlyFans en Instagram, waar ze miljoenen verdient met haar posts.

Dankzij haar uiterlijk is ze zelfs miljonair geworden.


Een vraag die opkomt is hoe ze haar onzekerheid heeft weten te overwinnen. “Ik vertel mezelf elke dag dat ik de heetste chick op aarde ben,” zegt ze, “dat geeft me zelfvertrouwen.”


Hier zijn enkele foto’s van Bailey te zien. Wat opvalt is dat ze zich niet al te veel lijkt aan te trekken van de regels van Instagram. Neem gerust een kijkje.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven