Ben je auto-onderdelen kwijt? Grote kans dat je ze hier terugvindt!

onjpg

Om te voorkomen dat je auto-onderdelen ’s nachts verdwijnen, is het verstandig om je voertuig in de garage te parkeren of op een veilige locatie achter te laten.

Overweeg ook om een robuuste camera te installeren voor extra zekerheid. Het is vervelend als belangrijke auto-onderdelen plotseling verdwijnen.

Dieven liggen altijd op de loer en voor je het weet kunnen je auto-onderdelen op de zwarte markt belanden, misschien zelfs in landen ver weg zoals Tsjechië.

Inderdaad, Tsjechië. Oorspronkelijk dachten we dat het Hongarije was gezien de treurige omstandigheden, maar het bleek toch Tsjechië te zijn.

Dit land staat vooral bekend om zijn schitterende vuurwerk en inwoners die zich niet kunnen bedwingen als het aankomt op spullen van anderen.

We kwamen hier achter door een bord met het opschrift ‘Czesci’. Uitstekend speurwerk, al zeggen we het zelf.

Indien je kortgeleden

Als je onderdelen bent verloren, zou het een goed idee kunnen zijn om alvast richting Tsjechië te rijden met een andere auto.


Een goede kans om je gestolen onderdelen terug te kopen heb je namelijk in Tsjechië, en dat allemaal voor een schappelijke prijs uiteraard. Want hebzucht is iets wat je daar niet zult vinden. Meer informatie hier.


1. Ben jij de gedupeerde? De kans is groot dat het ontbrekende onderdeel van jouw auto hier te vinden is!

2. Als je iets mist, is dit de place-to-be voor een snelle oplossing.

3. Diverse auto-onderdelen beschikbaar, misschien ook wel datgene wat jij op dit moment mist!

4. Ongelofelijk! Hier moet je dus echt gaan zoeken.

5. Is jouw autodeur verdwenen of je bumper? Dan moet je hier zeker even een kijkje nemen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven