Jegor deelt zorgwekkend nieuws: ‘Makkelijker gezegd dan gedaan’

WhatsApp Image 2024 07 08 at 134322 2jpg

Jegor heeft onrustbarende informatie gedeeld, nadat de resultaten van zijn recente MRI-scan aangaven dat de tumor in zijn hersenen is toegenomen.

In 2015 begonnen de klachten van Jegor, die vorig seizoen te zien was in het programma Over Mijn Lijk, met ernstige hoofdpijn en andere vage symptomen. Na aandringen bij zijn huisarts werd hij uiteindelijk doorverwezen naar een neuroloog, waar een MRI-scan onthulde dat hij een kwaadaardige hersentumor had.

Ondanks een operatie om de tumor te verwijderen, bleef het risico op terugkeer groot. Aanvankelijk kreeg Jegor te horen dat hij nog zeven jaar te leven had.

Na negen jaar leeft Jegor nu in wat hij beschouwt als zijn ‘extra tijd’. Ondanks de onzekere toekomst hebben hij en zijn vriendin Daisy besloten om ouders te worden, en onlangs is hun zoon Lev geboren.

Jegor moet regelmatig MRI-scans ondergaan en afgelopen week was het weer zover. Via een emotionele boodschap

Op Instagram heeft hij de resultaten van de scan gedeeld.

,,Begonnen wordt met te zeggen dat de tumor in ieder geval niet explosief gegroeid is,” deelt Jegor bij een foto met Daisy. ,,Gelukkig. Maar de tumor is wel gegroeid. Hij groeit met dezelfde snelheid als vorig jaar.”

Elk jaar groeit de tumor met twee millimeter. Ondanks de gelijkmatige groei die enige stabiliteit suggereert, maakt elke millimeter Jegor en zijn gezin bezorgd.

De tumor is momenteel te klein voor een operatie, en de groei aan verschillende kanten maakt de situatie ingewikkeld.

“Er zit verschil in operabiliteit tussen de zijden. Bovendien rijst de vraag of opereren uiteindelijk de beste oplossing is, of dat chemotherapie overwogen moet worden,” licht Jegor toe.


Ondanks de onzekerheden streeft Jegor ernaar positief te blijven en zijn aandacht te richten op zijn gezin. “‘Leef je leven en geniet,’ zoals Duffau dat zo mooi zegt,” vervolgt hij.


 ,,Dat is natuurlijk fijn, maar heel eerlijk: soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ach, we gaan gewoon door. We hebben een kleine zoon die al onze aandacht en liefde nodig heeft. Niet die kanker…”

Toon dit Instagram bericht


Een bericht gedeeld door Jegor Chamrai (@jegorchamrai)

1. Helaas heeft Jegor slecht nieuws te horen geregen.
2. Jegor deelt helaas slecht nieuws…
3. Blijft verschrikkelijk, zo’n mooi en jong gezinnetje…
4. Op zijn social media deelt hij het slechte nieuws…
5. Wij wensen Jegor en zijn vrouw veel sterkte

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven