Olcsy Gulsen betrapt: Alles is zorgvuldig gecheckt

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer heeft nu Olcay Gulsen in het vizier, bekend om het onthullen van valse designeritems.

Met ongeveer 315.000 volgers heeft het account al eerder bekendheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne onder de loep genomen.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Olcay Gulsen komt nu onder de aandacht met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, die volgens experts overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar liefde voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Op haar blog zijn berichten verschenen zoals ‘Deze Hermès Birkin Bag Dupes Zijn Een Must!’ en ‘De Meest Prachtige Hermès Look A Like Slippers’.

Er wordt vaak onderschat welke impact het kopen van nagemaakte designerproducten kan hebben. Alastair Gray, een onderzoeker op dit gebied, heeft de duistere kant van deze industrie gedeeld met Harper’s Bazaar Arabia:

“Wat veel toeristen op vakantie niet beseffen bij die neppe handtassen, is dat ze mogelijk zijn geassembleerd door kinderen die uit hun families zijn gesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun doel niet is om individuen te treiteren. In een verklaring op hun Instagram-account leggen ze uit:

“Dit is geen pagina voor haat. Onze verhalen betreffen enkel overduidelijk neppe tassen en zijn geen persoonlijke aanvallen. Alle informatie is zorgvuldig geverifieerd, met inbreng van externe experts.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Een uitspraak gedaan door een bron aan Yvonne Coldeweijer laat weten dat de Vedder zussen verrast waren door de aandacht die ze ontvingen nadat ze waren belicht op het account.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een van de vorige gelegenheden hebben ze de originele foto weggehaald, waardoor deze automatisch verdween uit de verhalen van de Birkin slayer,” legt de bron uit. “Het meest interessante is dat deze Birkin daarna nooit meer op sociale media is verschenen.”

De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven