OG3NE-Lisa Vol klapt uit de school: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

In een recente aflevering van de podcast ‘NUL GÊNE’ heeft Lisa Vol, een van de zangeressen van OG3NE, openlijk gesproken over haar biseksualiteit. Deze onthulling markeert een belangrijk moment in haar leven.


Ze geeft toe dat het onderwerp nog steeds wat ongemak bij haar oproept: “Het is nog steeds iets waarvan ik altijd een beetje rood word.”

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

Ondanks dat ze nu een relatieNa het beëindigen van een eerdere relatie van zeven jaar, heeft Lisa ervoor gekozen haar biseksualiteit niet langer verborgen te houden, met een man. In een interview met het AD legt ze haar motivatie uit: “Ik heb een hele tijd gedacht dat het niet nodig was om ervoor uit te komen, omdat ik ook op mannen val.” Ze voegde eraan toe: “Dus als ik gewoon met een man in een relatie ben, waarom zou ik er dan onnodig gedoe over maken?”

Het is gewoon makkelijk als je eerlijk bent,” zei ze. Uiteindelijk besloot ze haar stilte te doorbreken:

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

“Ik wilde anderen laten voelen dat ze niet alleen zijn, niet raar. Als ik vroeger zelf wat meer voorbeelden had gehad, had ik me niet zo alleen gevoeld en was ik er eerder voor uitgekomen,” zei ze.

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

Hoewel Lisa nu open is over haar seksualiteit, blijftSoms is ze nog steeds wat verlegen over dit onderwerp, maar ze wist al van jongs af aan zeker dat ze zich aangetrokken voelt tot zowel mannen als vrouwen.

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

Haar eerste crush was een meisje. Haar zussen, Amy en Shelley, hebben haar in dit proces altijd gesteund. Door hun steun voelde Lisa zich ‘supergeaccepteerd’.

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

Ze zijn zo ondersteunend,“Hoe Lisa nu bezig is, is echt ongelooflijk,” zegt Amy. “Ze is niet normaal.” Amy voegt toe: “Lisa was altijd een beetje anders dan wij. Andere interesses…”

OG3NE-zangeres Lisa Vol doet onthulling: ‘Iets waarvan ik altijd een beetje rood wordt’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven