Nicol Kremers met lege handen op straat: Geen cent meer te makken!😲😮

Als we de roddels in de media mogen geloven heeft de vriendin van Peter Gillis, Nicolleke, een zware tijd achter de rug gehad.

Volgens verschillende bronnen zou Peter last hebben gehad van losse handjes en moet hij voorkomen wegens m!shandeling.

Op Instagram liet Nicol al vrij snel weten dat het verhaal niet waar is. Rob Goossens laat weten dat het wel degelijk waar is.

Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die m!shandeld zou zijn… Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.

Naar verluidt zou Nicol hem niet willen verlaten, dit omdat het luxe leventje haar goed bevalt en omdat er gevolgen aan vastzitten als ze hem wel verlaat.

Goossens: “Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat. Onder andere het appartement van haar moeder in Spanje.

Je zou denken dat Nicol in al die jaren wel bezig is geweest met een eigen vermogen, maar dat is niet het geval.

Nicol zou een winkel beginnen Aan de Maastrichterweg in Valkenswaard zou Nicol een winkel gaan open, maar die is vooralsnog gesloten.

Het pand is anderhalf jaar geleden gekocht, echter staat er bar weinig in, wat lege dozen in de vitrine en kale paspoppen.

De gemeente Valkenswaard laat weten dat zij nog niets hebben gehoord, er moeten vergunningen aangevraagd worden, echter is dat nog niet gedaan.

Wie denkt dat Nicol de eigenaar is van het pand, heeft het mis. Het pand staat namelijk op naam van Oostappen Groep, kortom op de naam van Peter.

De webshop is wel al online, maar deze wordt niet beheerd door Nicol. Partner Peter heeft dit namelijk uitbesteed aan een andere partij die ook zijn ‘Foxwild bier’ verkoopt.

Het moge duidelijk zijn dat alles op Peter zijn naam staat en dat hij dus werkelijk alles in eigen handen wil houden. Mocht Nicol hem verlaten, dan heeft ze geen cent.

Scroll naar boven