Dit wil niemand zien! Ronald Koeman maakt een gênant moment mee en het wordt online gedeeld!

WhatsApp Image 2024 06 17 at 123704jpg

Op dit moment is Ronald Koeman een trending onderwerp op het internet, maar niet om de meest smakelijke reden. De bondscoach is vastgelegd terwijl hij in zijn neus peutert en de inhoud in zijn mond stopt.

Deze beelden doen denken aan een vergelijkbaar incident met de voormalige bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, wat destijds ook veel ophef veroorzaakte.

Nadat hij tegen Polen had gespeeld, uitte Koeman zijn onvrede over de uitvoering van zijn tactisch plan. “We hebben goed gespeeld in het eerste uur, maar we hadden moeten scoren, 3-1 of 4-1 moeten voorstaan.”

”Dan zou de wedstrijd gespeeld moeten zijn,” zei Koeman, die van mening is dat het rendement omhoog moet. “Het is positief dat we zoveel kansen creëren.”

Na de wedstrijd overheerst vooral opluchting. Wout Weghorst scoorde de winnende goal slechts twee minuten na zijn invalbeurt. “Dat is een van zijn kwaliteiten,” merkte Koeman op.


“Wout was teleurgesteld toen hij hoorde dat hij niet zou starten tegen Polen, maar hij is daar goed mee omgegaan. Natuurlijk kan hij altijd in de basis beginnen.”


Zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al jaren gelukkig is, heeft onlangs een openhartig gesprek gevoerd met VROUW.


Eerst het trieste nieuws, want Bartina onthulde enkele dagen geleden dat de borstkanker weer terug is en volgens haar artsen nu chronisch is.


”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, aldus Bartina in gesprek met VROUW Magazine.


Woonachtig in Spanje, delen ze een aangenaam leven samen. Bartina onthult meer over haar relatie met Ronald, die nu stabiel is, maar dat is niet altijd zo geweest.


“Op een gegeven moment ontmoette ik iemand en ik vond die persoon erg interessant! Misschien kwam dat ook doordat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, dus trok ik wat meer naar die persoon toe.”


Uiteindelijk heeft Bartina ervoor gekozen om haar echtgenoot trouw te blijven, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald.


“Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij verschillende verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een slippertje gemaakt’.

Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij: ”Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”

Inmiddels is dat echter allemaal voorbij, aangezien Bartina zegt: ”Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons”.

1. Ai dit fragment gaat inmiddels de hele wereld over!
2. Deze beelden heeft hij liever niet online gehad.
3. Oh wat erg! Jakkes..
4. Alleen voor mensen met een sterke maag!
5. Deze beelden roepen herinneringen op aan een vergelijkbaar incident

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven