Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Nadat ze 23 jaar getrouwd was geweest en negen kinderen had gekregen, besloot Heidi Hepworth haar man te verlaten en een relatie aan te gaan met Salieu Jallow, een 32-jarige man uit Gambia.

Moeder verlaat haar negen kinderen voor Afrikaan: ‘Ze konden niet met mij mee’

Nadat ze Salieu’s vriendschapsverzoek op Facebook had geaccepteerd, begonnen Heidi en Salieu met elkaar in contact te komen.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd geweest en had negen kinderen voordat zij besloot haar man te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige Gambiaan.Andy en het echtpaar hebben zes kinderen, terwijl Sandy ook nog drie kinderen heeft uit een vorig huwelijk.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Op een bepaald moment besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

In The Sun doet Andy zijn verhaal. Hij is uiteraard kapot van verdriet en beweert dat Heidi in een midlife crisis zit.

“`html

Gam

Uit verbazingt bleek dat Heidi ook via sociale media reageerde. De moeder gaf aan volledig tevreden te zijn met haar beslissing.

“De persoon die ze is geworden is afschuwelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit naar Gambia gaan om daar te paraderen met haar nieuwe vriend.”

Gam

Heidi is haar hart gevolgd, een keuze waar ze geen spijt van heeft gemaakt.

“`In het interview heeft ze laten weten dat ze al lange tijd ongelukkig is in haar huwelijk met Andy.

Ze zei: “Het was ontzettend moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee dus ik had geen andere keus.”

Gam

Ook gaf ze aan: “Ik ben geschokt door alle bedreigingen aan mijn adres, omdat men beweert dat ik mijn kinderen in de steek heb gelaten. Dat is gewoon niet waar gebeurd.”

De moeder liet tijdens het gesprek weten dat haar drie jongste kinderen, die zij met Andy heeft, bij haar oudste dochter wonen.

Gam

Ze zei: “Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”

Heidi gaf aan graag met haar Gambiaanse vriend te willen trouwen en benadrukte dat haar relatie met Andy al voorbij is.Toen ze het vriendschapsverzoek ontving, was ze verrast.

Gam

Tijdens hun online discussie gooien Heidi en Andy flink modder naar elkaar. Heidi beweert dat Andy stiekem berichtjes naar andere vrouwen stuurde, iets wat hij ontkent.

Haar aanstaande heeft bepaalde verwachtingen, want er zal iets moeten veranderen, anders zal het huwelijk niet doorgaan.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Heidi heeft zich inmiddels bekeerd tot de islam op verzoek van Jallow. Ze bidt elke dag tot Allah en zegt dat ze erg gelukkig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven