Nachtmerrie Rachel Hazes staat op het punt uit te komen: ‘Kwestie van tijd’

WhatsApp Image 2024 04 05 at 70946 PMjpg

Het zonnige Spaanse avontuur van Rachel Hazes in Torremolinos zou een paradijselijk hoofdstuk in haar leven moeten zijn, maar het lijkt nu al uit te lopen op een nachtmerrie.

Al snel na de overname van brasserie Casa Hazes, vernoemd naar haar overleden echtgenoot, André Hazes, stuiten ze op problemen.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

De officiële opening bracht geen vreugde, want Melanie Beense, dochter van Peter Beense en voormalige eigenaar van de brasserie, was opvallend afwezig.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Evert Santegoeds, bekend van Shownieuws, verklaart: “Het was een besloten feestje, maar de afwezigheid van Melanie heeft voor speculatie gezorgd.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Wat er precies tussen Rachel en Melanie is voorgevallen, blijft vooralsnog een mysterie, aangezien de betrokkenen zwijgen ondanks duidelijke spanningen.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

“Er is iets gebeurd, maar niemand wil er iets over zeggen,” constateert Santegoeds, waarop Shownieuws-kijkers nauwelijks verrast reageren.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

“Het is slechts een kwestie van tijd voordat Rachel ruzie heeft met iedereen daar,” beredeneert kijker Suzan, verwijzend naar de tumultueuze geschiedenis van Hazes op het gebied van persoonlijke relaties.

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

Met de opening van Casa Hazes wilde Rachel een nieuw begin maken, ver weg van de Nederlandse roddelpers.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

Er lijken geruchten te circuleren dat de problemen Rachel Hazes ook in Spanje achtervolgen. De toekomst van Casa Hazes blijft onzeker.”

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel: ‘Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee’

Het is nog onduidelijk hoe Rachel deze nieuwe uitdaging zal aanpakken. Zal ze blijven vechten voor haar plek onder de Spaanse zon, of zal de Nederlandse gemeenschap in Torremolinos haar de rug toekeren?”

Eén ding is zeker in het turbulente leven van Rachel Hazes: verveling is iets wat ze niet kent.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven