Dit gaat contant geld uit de muur trekken kosten in het nieuwe jaar 2024!

In een steeds meer gedigitaliseerde samenleving neemt het gebruik van contant geld af. Weinig mensen dragen dan ook nog cash geld bij zich.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

In het dagelijks leven zien we een groeiende voorkeur voor het gemak en de snelheid van contactloos betalen met pinpassen of smartphones.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Deze trend wordt versterkt door de toename van locaties, waaronder pretparken en sommige geavanceerde supermarkten, waar alleen maatregelen aanvaard worden.De mogelijkheid van elektronische betalingen is echter aanwezig.

Consumentenbond waarschuwt klanten van deze drie supermarkten: Controleer je bon!

Voor sommigen is de overgang naar digitale betaalmethoden echter niet welkom. Vooral ouderen, die de voorkeur geven aan contant geld, worden gehinderd door deze ontwikkeling.

Deze verschuiving heeft ook financiële gevolgen. Zo worden bijvoorbeeld klanten van ABN AMRO geconfronteerd met kosten voor het opnemen van contant geld.

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

In geval van jaarlijkse opnames van meer dan 17.500 euro wordt een tarief van 5 euro per transactie in rekening gebracht, plus een percentage van 0,5% van het opgenomen bedrag.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Dit betekent dat het opnemen van 1000 euro al snel 10 euro aan kosten met zich meebrengt. Voor studenten geldt deze regel al bij een jaarlijkse opname van 6000 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Als je bij Rabobank contant geld opneemt bij pinautomaten van andere aanbieders dan Geldmaat, wordt er een vast bedrag van 0,75 cent per opname gerekend.

Er wordt overwogen bij andere banken om slechts één gratis geldopname per dag toe te staan. Deze veranderingen onderstrepen een duidelijke trend:

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Steeds meer mensen ervaren de stijgende kosten van het bij je dragen van contant geld, met name bepaalde groepen in de samenleving ondervinden hier nadelige gevolgen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven